👋
Hei kevytyrittäjä!
Rekisteröidy

Työllistä kevytyrittäjä Trusterin avulla

Kevytyrittäjän työllistäminen on vaivatonta. Sovi työstä kevytyrittäjän kanssa ja pyydä häntä laskuttamaan työnsä Trusterin kautta. Saat laskun ja maksun jälkeen kevytyrittäjä saa palkkansa.

Tee kanssamme yrityssopimus, josta sinä ja kevytyrittäjäsi hyötyvät. Meillä on valmiit integraatiot useimpiin työaikajärjestelmiin.

Ota yhteyttä myyntiimme 050 1856

Laske kevytyrittäjän palkka

Maksamme palkkasi asiakkaasi maksusuorituksen saavuttua tai valitsemanasi palkanmaksupäivänä. Voit myös valita Hetipalkan, jolloin saat palkan tilillesi samana päivänä. Palkan voi myös jättää nostettavaksi myöhemmin. Truster 49 €/kk -palvelupaketissa et maksa erillistä palvelumaksua laskutussummasta. Kevytyrittäjä laskurimme kertoo sinulle palkan Truster Light -palvelun mukaan.

Kevytyrittäjän laskuttama summa

2 750 €

Veroprosentti

32 %

Palkka nopeammin tilille

Tilillesi maksettava summa

1 987,50 €

Laskutussummasta vähennettävä palvelumaksu määräytyy palvelupaketin mukaan. Truster Light paketissa se on 3,99 %. Summaan vaikuttaa tapaturmavakuutusmaksu ja matkakorvaukset. Hetipalkan lisä on +5 %. Truster ja Truster Pro paketeissa ei ole palvelumaksua tai erillistä tapaturmavakuutusmaksua. Palkkalaskuri laskee Truster Light paketin mukaan.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.