👋
Hej, ljusentreprenör!
Registrera dig

Lättföretagare i byggbranschen

Oavsett om du är timmerman, plattsättare, elektriker, rörmokare eller byggassistent är det lätt att vara lättsam.

Vi ger dig stöd för lätt företagande inom byggbranschen. Truster ingår i Ansvarsgruppens pålitliga partnerprogram. Genom oss kan du enkelt ta Tilaajavastuuraport och Valttikortin till platsen.

Du kommer att kunna dra av Valtti-kortet och de flesta yrkesutbildningar, till exempel ett arbetssäkerhetskort eller vattentätningsintyg, som kostnadskompensation. Vid behov fakturerar vi automatiskt kunden med omvänd moms.

Fakturering kan göras med Trusters ansökan, även från webbplatsen. Börja fakturera idag. Registrera dig i vårt system nu utan kostnad och i händelse av en olycka garanteras säkerheten.

Hur mycket kan jag få betalt?

Vi betalar din lön efter att din kunds betalning har anlänt eller på den löningsdag du väljer. Du kan också välja Direkt lön för att få en lön på ditt konto samma dag.

Belopp att fakturera

2 750 €

Skattesats

32 %

Löner när du skapar en faktura

Belopp som ska betalas in på ditt konto

€1,987.50

Serviceavgiften som dras av från fakturabeloppet bestäms av faktureringssamlingen. Vanligtvis är avgiften 3.99% i början av kundrelationen och, enligt fakturering, sjunker upp till 2%. Beloppet påverkas också av typen av arbets- och reseersättning. Det omedelbara lönetillägget är +5%.

Tack! Din inlämning har mottagits!
Oj! Något gick fel när formuläret skickades in.
Registrera digLadda ner iOS-appenLadda ner Android-appen